joi, 4 ianuarie 2018

De ce merita achizitionat un ceas inteligent


Un ceas inteligent reprezinta un dispozitiv pe care trebuie sa il aiba in colectie orice persoana intrucat acesta poate fi vazut ca o extensie la smartphone. Cele doua gadgeturi functioneaza in armonie, conexiunea este asigurata de Bluetooth, iar pe piata se gasesc mai multe modele, pentru toate nevoile si bugetele. In schimb, functiile de baza sunt aceleasi, iar aici la iUni oricine poate alege smartwatch-ul potrivit.

Pentru copii
Copiii isi doresc intotdeauna sa fie la curent cu cele mai noi gadgeturi, iar un smartwatch poate reprezenta cadoul potrivit pentru acestia. Exista unele modele dedicate acestora, care aduc o multime de functii utile, care pot fi si pe placul parintilor, precum localizarea prin GPS, prin intermediul careia vor sti intotdeauna unde se afla cei mici.

Pentru sportivi
Si persoanele pasionate de sport trebuie sa aiba in colectie un ceas inteligent pentru ca sunt incorporate mai multe functii prin care nu numai ca isi pot monitoriza activitatea, dar si isi dezvolta performantele. Printre acestea se numara pedometru, barometru, altimetru, termometru corporal, cronometru si nu numai, motiv pentru care acestia pot alege aici la iUni diferite modele ideale pentru propriile nevoi.

Mai simplu
Totodata, un smartwatch este ideal pentru cei aflati tot timpul pe drumuri intrucat au ocazia de a prelua si initia apeluri direct de la incheietura mainii, totul fiind foarte simplu. Nu trebuie omis faptul pot fi verificate si toate mesajele si notificarile intr-un mod foarte discret, fapt care poate fi util in nenumarate situatii.

Preturi bune
De asemenea, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si difera in functie de caracteristicile acestor ceasuri inteligente. Aici la iUni oricine poate alege mai multe modele chiar si sub 100 de lei, iar cine comanda produse in valoare de minim 499 de lei va beneficia de transport gratuit prin curier, fie produsele pot fi achizitionate direct din showroom.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu