sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Iata cum poti plati mai putin pe carburant


Exista nenumarate motive pentru care niste kit-uri gpl pentru masini sunt din ce in ce mai populare in ziua de azi, incepand de la faptul ca acestea ajuta fiecare sofer sa faca economii considerabile la fiecare drum parcurs. Probabil ca oricine si-ar dori ca propria masina sa consume cat mai putin carburant, iar acum totul e posibil, trebuie doar sa apelezi la MonteazaGPL unde ai acces la o gama foarte variata de sisteme de cea mai buna calitate.

Preturi bune
Inainte de toate ar trebui sa stii ca preturile sunt foarte bune, tariful mediu fiind de circa 500 de euro pentru un model universal. Exista totusi si unele optiuni dedicate pentru anumite modele, care sunt ceva mai costisitoare, insa si performantele sunt superioare.

Economii mari
Cu siguranta, unul dintre marile plusuri este reprezentat de faptul ca se fac economii semnificative la fiecare drum parcurs, de circa 40%, ceea ce probabil ca isi doreste orice sofer. Investitia se amortizeaza de cele mai multe ori in mai putin de un an, astfel ca ulterior economiile vor fi resimtite in propriul buzunar al tuturor soferilor.

Instalare rapida
Trebuie avut in vedere si faptul ca aceste sisteme GPL se instaleaza imediat, motiv pentru care nu vei avea parte de batai de cap si nici nu trebuie sa aloci costuri mari in acest sens. De regula, sunt de ajuns chiar si numai cateva ore, urmand ca mai apoi sa te bucuri de noul sistem care, mai mult ca sigur, va face diferenta in buzunarul tau.

Verificari amanuntite
Nici nu trebuie sa iti faci griji cu privire la intretinerea unor astfel de kit-uri care nu sunt deloc pretentioase si care se prezinta in cele mai bune conditii chiar si peste un deceniu. In schimb, este nevoie ca acestea sa fie verificate la fiecare doi ani de specialisti, intrucat fara avizul acestora masinile nu au voie sa circule, procedura fiind similara cu cea a ITP-ului, dar poate fi vazuta si ca o masura de securitate suplimentara pentru fiecare sofer.

Montaj rapid
In plus, sistemele sunt foarte usor de montat, asa ca bugetele alocate pentru manopera nu trebuie sa fie generoase, iar cu o investitie minima fiecare sofer poate sa ajunga sa faca economii considerabile pe termen lung, lucru de care ar trebui sa tina cont oricine.

Lunga durata de viata
In plus, aceasta reprezinta o solutie ideala pe termen lung in conditiile in care durata de viata este de minim 10 ani, iar intretinerea nu este deloc complicata, fiind suficiente verificarile efectuate de specialisti la fiecare doi ani, asa ca te poti interesa aici de kit-uri gpl pentru masini si sa le alegi pe cele care iti convin cel mai mult.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu