miercuri, 3 iunie 2020

Am gasit unde sa imi repar imediat telefonul


Tehnologia avanseaza intr-un ritm alert si noi trebuie sa tinem pasul cu ea. Nu este o decizie usoara atunci cand alegem sa achizitionam un smartphone deoarece aceasta actiune presupune mult research, rabdare si un buget consistent. Ne dorim mereu un raport calitate-pret extraordinar de aceea trebuie sa analizam fiecare detaliu in parte.  Eu am ales Iphone si nu as renunta niciodata la aceasta companie. Mi-am achizionat telefonul acum 3 ani, nu sunt o persoana care sa iti schimbe prea des lucrurile, consider ca atat timp cat putem imbunatati un produs daca acesta este defect, trebuie sa profitam de acest lucru si de curand am apelat la serviciile de reparatii Iphone la PrestigeGSM.
Am observat ca telefonul meu nu mai functiona cum trebuie, mai exact nu mergea sa folosesc serviciul de Internet. Am incercat acasa sa rezolv aceasta problema, insa nu am reusit. M-am documentat care ar fi cele mai de incredere site-uri si companii la care sa apelez si am gasit servicii de reparatii Iphone de la PrestigeGSM la un pret foarte bun care se afla in zona Universitate.

Eu locuiesc in Bucuresti si nu am cautat neaparat ca service-ul sa fie aproape de casa, am avut ca prioritare calitatea. PrestigeGSM este amplasat central si poti ajunge cu usurinta cu orice mijloc de transport in comun, fie ca alegi sa mergi cu autobuzul sau cu metroul. Poti ajunge atunci cand esti in drum spre job, facultate sau orice treaba ai avea pentru a lasa telefonul pe mana specialistilor. Este aproape de gura de metrou de la Universitate, cum te duci spre Piata Romana.
Daca esti din Bucuresti si ai nevoie de service Iphone, recomand cu incredere PrestigeGsm deoarece timpul in care mi-a fost reparat telefonul a fost unul foate scurt, personalul a fost foarte amabil, iar pretul a fost unul foarte mic comparativ cu alte service-uri de reparat telefoane.
Stiu ca traim intr-o societate in care consumerismul a prins contur, insa consider ca trebuie sa ne gandim ca atunci cand un lucru merge reparat, trebuie sa facem asta, atat pentru noi cat si pentru generatiile viitoare. La PrestigeSGM aireparatii rapide la toate modelele de Iphone fie ca sunt mai vechi sau mai noi, cum ar fi 5S, 5SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7, Plus si chiar de ultima generatie.
Eu v-am povestit de experienta mea, insa echipa de profesionisti PrestigeGSM ofera si alte servicii de reparatii Iphone cum ar fi inlocuiere casca, inlocuire microfon, inlocuire speaker, inlocuire mufa de incarcare, inlocuire buton home, inlocuire buton de volum, inlocuiere buton power, interventii pentru placa de baza, inlocuire display si sticla astfel incat orice accident sau defectiune ai avea, sa fie rezolvate intr-un timp util. Nu ai absolut niciun motiv sa nu alegi reparatii iphone la Prestigegsm.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu